TAHAMMÜL İLHAN BENDE VARIM DEDİ

19.02.2024 - Pazartesi 23:56

TAHAMMÜL İLHAN  BENDE VARIM DEDİ 

Mudanya Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül ilhan AK Parti ilçe teşkilatında yapılan tanıtım toplantısında, AK Parti Meclis üyeliği açıklamasında bulundu.

Yapılan toplantıda yeni atanan Mudanya AK Parti ilçe Başkanı Osman Şeker, konuklara hoş geldiniz diyerek kendini tanıttı ve toplantının amacından bahsetti. Seöim çalışmalarının hız kazandığı süreçte kendilerinin çok önceden çalışmalara başlayarak Mudanyalıya kendilerini ve Mudanya Belediye  Başkan adayı  Gökhan Dinçer'in tanımına başladıklarını ifade etti.

Mudanya Belediye Meclisi aday Tahammül İlhan kendini tanıtarak 13 yıldır Mudanyalı esnafının içinde olan biri olarak sorunlarının çözümünde kendilerini Mudanya Belediye Meclisinde en iyi savunacak ve sorunlarına çözüm üretecek olmanın gururunu yaşıyorum. sözleriyle Mudanyalılardan destek istedi.

AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer söz alarak, Tahammül amcamı çok iyi tanıyorum, benim gibi kendisin samimiyetine inanan Mudanya esnafı yıllardır kendisine güvenlerini gösterdiler. Mudanya Belediyesi iş bilen sağlam kadrosuyla heba olan 10 yılını yeniden Mudanya halkına kazandıracakları sözünü verdi.

Daha sonra Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Osman Şeker Tahammül İlhan'a üyelik başvuru dosyasını kendisine verdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri