MUDANYA'DA BAĞ EVİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU
AK PARTİ ADININ ŞAHSİ MENFAATLER İÇİN KULLANILMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYİZ
10.08.2025 - Pazar 14:51
Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı yazılı açıklamasında, "AK Parti adının şahsi menfaatler için kullanılmasına asla müsaade etmeyiz. AK Parti, milletin değerlerini esas alan, hizmet odaklı bir siyasal hareket olarak kurulmuş ve bu ilkeler doğrultusunda faaliyet göstermektedir. Partimizin adı, itibarı ve kurumsal kimliği, sadece milletimizin hizmetinde kullanılmak üzere vardır" dedi.
AK Parti’nin ismini, logosunu veya unvanını hiçbir kişi, makam ya da kuruluşun şahsi çıkarları doğrultusunda kullanmasına asla müsaade edilmez. Bu tür eylemler hem partimizin etik değerlerine hem de topluma karşı olan sorumluluğumuza aykırıdır. Parti tüzüğümüz ve disiplin yönetmeliklerimiz bu tür durumlar için açık hükümler içermekte olup, gerekli görülmesi halinde hukuki ve idari süreçler derhal işletilir.
AK Parti olarak, siyasetin bir hizmet aracı olduğunu, kişisel zenginleşme ya da çıkar aracı olmadığını her fırsatta vurgulamaya devam edeceğiz. Bu ilkeye zarar veren tutum ve davranışlar karşısında gereken hassasiyet gösterilecektir.
Mudanya'mızın yaklaşık 12 yıldır CHP’li belediye başkanları tarafından yönetildiğini, balık hafızalı olanlara hatırlatıyoruz. Yani AK Parti olarak bizim kimseyi idare etmek gibi yasal olarak bir yetkimiz zaten yoktur.
Dolayısıyla CHP’li Mudanya Belediye Başkan’ın ‘bu bir itiraftır’ açıklamasını kabul etmiyor ve kendisine iade ediyoruz.
Sayın Başkan Dönüp Geçmişe Baksın; Belediyeyi Kimden Teslim Aldı?
Kaldı ki Sn. Başkan ÖNCE CHP’li belediye başkanları için, başta İstanbul Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere, “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak”, “rüşvet” ve “ihaleye fesat karıştırmak” gibi suçlamalardaki İTİRAFLARI incelesin.
Kanun, yasa ve yönetmeliklere uyan esnafını her zaman baş üstünde tutan bizler; halkın hakkını gasp eden, prosedürlere uyan esnafımıza karşı haksız kazanç elde ederek haksız rekabet yaratan oluşumlara ise hiçbir zaman göz yummayacağız.
Seçim ve oy kaygısıyla göstermelik girişimlerde bulunup, ardından meydanı tamamen boş bırakan ve Mudanya'mızı 10 yıl yöneten CHP’li Belediye Başkanı’nın sergilediği vurdumduymazlığa karşı; dönemin AK Partili Bursa Büyükşehir Belediyesi, yasalara uymayan bu oluşumlara tahammül sınırları aşılınca, usulünce ve güzellikle, yasal yollarla defalarca uyarıda bulunmuş, halkımızın hakkını korumuştur.
Sapla samanı karıştıranlara duyurulur.
AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı


İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİN BAŞARILARINI KUTLADI
BİSİKLETLİ SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
"ATV" AFFETMİYOR MEYDANA GELEN KAZADAN AĞIR YARALI ÇIKTI
ÇARPIŞAN OTOMOBİLLERDEN 2 YARALI ÇIKTI
MUDANYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ SAĞLIK İÇİN SEFERBER OLDULAR
HOBA'NIN KONUSU ENGELLİ BİREYLERLE EMPATİ KURMA
İYİ PARTİ MUDANYA KADIN KOLLARINDAN KADINLARIN SEÇME VE SEÇİLME MESAJI
BÜYÜKŞEHİR, MUDANYA’YA DEĞER KATIYOR
MUDANYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ GÜREŞTE FIRTINA GİBİ ESTİ
MARMARABİRLİK’TEN 622 MİLYON TL’LİK ÖDEME

